LASCIVNE PORUKE I UZNEMIRAVANJE: Stigle prijave protiv funkcionera iz Kragujevca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 17:11

LASCIVNE PORUKE I UZNEMIRAVANJE: Stigle prijave protiv funkcionera iz Kragujevca!

On je navodno zaposlenim službenicama slao lascivne SMS poruke, a jednu je, kako se sumnja, i direktno pozvao na privatni sastanak.

Dve službenice zaposlene u Gradskoj upravi Kragujevca podnele su pisane prijave gradonačelniku protiv lokalnih funkcionera Z. M. zbog navodnog "seksualnog uznemiravanja".

To je za medije potvrio gradski pravobranilac Branko Petrašinović, koji je prijave zbog postojanja elemenata krivičnog dela prosledio Osnovnom javnom tužilaštvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Z. M. (63) je zaposlen kao član gradskog veća zadužen za poslove lokalne samouprave. On je i pukovnik vojske u penziji, a navodno je i član Komisije MUP-a za rešavanje pritužbi građana na rad policije.

Kako je naveo gradski pravobranilac Petrašinović, "ukoliko bude još radnica koje prijave uznemiravanje, i te prijave će biti prosleđene tužilaštvu", a od ishoda istrage zavisi i da li će protiv njega gradska uprava podneti sankcije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.