Kuršumlijski komunalci čistili Kragujevac!

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Feb.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuršumlijski komunalci čistili Kragujevac!

Komunalci JPKD "Toplica" iz Kuršumlije jednim kamionom i sa četiri radnika pritekla u pomoć čišćenju grada Kragujevca.

Na molbu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića za pomoć u čišćenju grada, kako bi sprečio mogućnost širenja zaraze zbog nagomilanog smeća, odazvalo su se između ostalih i komunalno preduzeće iz Kuršumlije. Četiri radnika su jednim kamionom za odvoz smeća, da bi stigli u dogovoreno vreme, krenuli u 04h i vratili se u kasnim večernjim >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << satima uz celodnevni rad kojim je koordinirao Kragujevački štab za vanredne situacije.

"Mi u Kuršumliji i komunalnom preduzeću odlično znamo šta znači problem smeća na ulicama, divljih deponija, ogroman dug komunalnog preduzeća i nezadovoljstvo radnika zbog neisplaćenih zarada, jer je i nas to do skora mučilo, pa smo bez razmišljanja pristali da pomognemo gradu Kragujevcu i damo svoj doprinos u zaštiti životne sredine i van Kuršumlije", rekao je Vojimir Čarapić, direktor JPKD "Toplica".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.