Izvor: Luftika.rs, 03.Okt.2022, 10:50

Kraljevčanka koja se polila benzinom i zapalila rodila zdravu devojčicu

Trudnica iz okoline Kraljeva, za koju se pretpostavlja da je 16. septembra pokušala da izvrši samoubistvo tako što se polila benzinom i zapalila, na svet je 28. septembra donela zdravu devojčicu.
Reč je o I.G. iz sela Cvetke, a prema pisanju beogradskih medija, porodila se samo 12 dana nakon stravične nesreće.
Ona je juče (2. oktobar), zajedno sa bebom otpuštena kući iz kragujevačkog UKC, gde je primljena sa teškim telesnim povredama.
Dovežena je sanitetskim vozilom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << iz Čačka, i odmah je konstatovano je da ima opekotine koje su joj zahvatile 12 odsto kože.
Nije bila u životnoj opasnosti, ali su odmah reagovali plastični hirurzi i psihijatri, prenosi portal Direktno.
Kako je tada izjavila prof dr Aleksandra Dimitrijević, rukovodilac Klinike za ginekologiju i akušerstvo, ona je bila “u dobrom opštem stanju”, i “vitalni parametri su joj bili dobri”.
– Trudnoća je uredna, što znači da ne mora na prevremeni porođaj. Beba nije ugrožena. Na osnovu ultrazvučnog pregleda, a i po nekim pokazateljima, smatramo da je u devetom mesecu.
Žena je u devetom mesecu trudnoće i ostaće kod nas na klinici do porođaja, tako je i najbolje za nju. Porođaj nećemo indukovati, sačekaćemo da krene spontano jer su i žena i beba stabilno i dobro – rekla je tada dr Dimitrijević.
Izvor: Direktno.rs
Trudnica iz Čačka se nije sama zapalila benzinom, neko ju je polio kipućom vodom?

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.