Kragujevčani ubacili u petu brzinu, Javor slavio u derbiju

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčani ubacili u petu brzinu, Javor slavio u derbiju

Inđija se vratila na prvo mesto na tabeli zahvaljujući pobedi Javora nad Zlatiborom.

Gužva na vrhu Prve lige Srbije.

Četiri ekipe su se izdvojile, to su Inđija, Javor, Sinđelić i Zlatibor i po svemu sudeći, to su timovi koji se bore za plasman u Super ligu Srbije.

Danas je igran derbi, Zlatibor je dočekao Javor, a gosti su slavili sa 1:2 i dokazali da su možda i najjača ekipa u ovom trenutku.

Radnički iz Kragujevca je u velikoj seriji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u poslednjih pet mečeva imaju 4 pobede, danas je bila treća uzastopna protiv Trajala sa 3:1.

Evo svih rezultata:



Zlatibor-Javor 1:2

Novi Pazar - Bečej 0:4

Bežanija - Bačka Topola 0:1

Sinđelić - Metalac 1:0

Budućnost Dobanovci - OFK Žarkovo 1:1

Radnički - Trajal 3:1

Inđija - Sloboda Užice 3:0

Borac - Teleoptik u toku


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kragujevčani probušili „gumare“

Izvor: KGsport.info, 31.Okt.2018

Trijumfalna serija kragujevačkog prvoligaša se nastavlja. Na „Čika Dači“ je danas „pao“ i Trajal – 3:1 (0:0), za treću pobedu u nizu i skok na šesto mesto prvenstvene tabele. . Radnički 1923 je konačno tamo gde mu je i mesto, u grupi timova koji čine gornji deo kostura tabele Prve...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.