Kragujevac: Zaplennjeno 5,4 kg marihuane, dvoje uhapšeno

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Zaplennjeno 5,4 kg marihuane, dvoje uhapšeno

Kragujevac -- Policija je u Kragujevcu zaplenila 5,4 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe iz tog grada zbog sumnje da su trgovali narkoticima, saopštio je danas MUP.

Uhapšeni su M.M. (33) i N.P. (58) a u automobilu "mercedes" u kome su se nalazili, policija je u 15 paketa sakrivenih ispod patosnica i u zadnjem braniku pronašla 5,4 kilograma marihuane.

M.M. i N.P. su osumnjičeni za neovlašćenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i po nalogu nadležnog tužilaštva, odredjeno im je zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policija zaplenila pet kilograma marihuane i uhapsila dve osobe

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaplenili su više od pet kilograma marihuane i uhapsili M.M. (33) i N.P. (58) Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaplenili su više od pet kilograma marihuane i uhapsili M.M. (33) i N.P. (58), obojica...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.