Kragujevac: Priznao pokušaj ubistva maturanta

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2013, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Priznao pokušaj ubistva maturanta

KRAGUJEVAC - Policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih za napad i prebijanje maturanta Politehničke škole Stefana Jovanovića (18). Posle četvorodnevnog bekstva uhappšeni su Darko R. (21) koji se sumnjiči da je bejzbol palicom pretukao učenika, i njegov pomagač Nikola Š. (19). Obojici je određen pritvor.Lekari Kliničkog centra se i dalje bore za Stefanov život. Ima teške povrede glave i prelom lobanje. Batinanje se dogodilo u četvrtak u kafiću „Tabasko“ u koji je ovaj mladić došao na poziv drugarice. Tu ga je nedugo zatim napao Darko R. (21). Drugarice i radnicu kafića, koje su pokušale da pomognu Stefanu, sprečio je Nikola Š. (19).Posle trodnevne potrage osumnjičeni je lociran u naselju Bresnica. Angažovan je veći broj policajaca. Darko R. nije želeo da se preda, preteći „da ima pištolj i da će se braniti“. Strpljivim radom pregovaračkog tima MUP on je uhapšen, a nekoliko sati kasnije i njegov saučesnik. Pištolj o kom je govorio nije pronađen.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određen pritvor napadaču na učenika

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2013

Predsednica Višeg suda u Kragujevcu Zorica Đurić odredila je pritvor u trajanju do 30 dana Darku R. (20) i Nikoli Š. (19) koji se terete da su pre četiri dana napali maturanta Politehničke škole Stefana J.(18).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.