Kragujevac: Povodom 25-e godišnjice NATO agresije promocija foto-monografije i izložba

Izvor: KMnovine.com, 23.Mar.2024, 00:07

Kragujevac: Povodom 25-e godišnjice NATO agresije promocija foto-monografije i izložba

Kragujevac: Povodom 25-e godišnjice NATO agresije promocija foto-monografije i izložba

Izložba fotografija "1999" Zorana Petrovića i Nebojše Radosavljevića Rausa biće otvorena u Narodnom muzeju Šumadije u nedelju 24. marta posle 19 časova.






Izložba je sastavni deo memorijalnog skupa "Sećanje na tragediju 1999" posvećenog obeležavanju 25 godina od početka NATO agresije na SR Jugoslaviju koji počinje u 19 časova.

Pred posetiocima će se naći...
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   NATO skup

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

25 godina od početka NATO bombardovanja Srbije: Dokumentarni filmovi u DKSG

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Mar.2024

Povodom 25 godina od početka NATO bombardovanja Srbije, u Domu kulture „Studentski grad“, 24. i 25. marta 2024, biće prikazani dokumentarni filmovi. NATO je 24. marta 1999. godine u 19.45 počeo vazdušne napade na vojne ciljeve u SRJ, da bi se kasnije vazdušni udari proširili i na privredne...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

PROŠLO JE 25 GODINA OD NATO AGRESIJE! Dva Srbina rekreirala fotografiju koja je 1999. OBIŠLA SVET! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024

Bili su deca tada...Zločinačka NATO agresija na SRJ 1999. je jedan od najmračnijih momenata u modernoj istoriji čovečanstva. ..Tokom agresije svi građani Srbije su se uključili u odbranu zemlje, pa i oni najmlađi...Tada je fotografija dva srpska dečaka obišla planetu...Dečaci su postali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.