Koštunica: Režim satelitske države

Izvor: B92, 30.Mar.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Režim satelitske države

Kragujevac -- Predsednik DSS Vojislav Koštunica izjavio da su se u kampanju protiv njega, pored "režimskih medija", uključili i državni organi, poput Specijalnog tužilaštva.

Koštunica je rekao da nije reč samo o napadu na jednu stranku i jednu ličnost već da je veliki deo javnosti onemogućen da kaže svoje mišljenje.

Koštunica je učestvovao na tribini u Kragujevcu pod nazivom "Realna politika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jaka Srbija".

"Poslednjih meseci je dara prevršila meru i to je momenat kada smo odlučili da na nju odgovorimo i da ne štedimo reči već da nađemo odgovor na svaku njihovu laž i primitivizam koji govori najviše o njima samima", rekao je Koštunica i optužio "režim" da želi da od Srbije napravi "satelitsku državu".

Predsednik DSS-a je ponovo kritikovao vladajuću koaliciju zbog politike prema Evropskoj uniji tvrdeći da takva politika ne donosi Srbiji ništa dobro.

"Drugi način za nametanje spornih evroatlanstskih vrednosti jeste represija prema onima koji misle drugačije", rekao je Koštunica.

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević najavio je nedavno da će bivši predsednik SRJ i bivši premijer Srbije, u svojstvu svedoka, biti saslušan u istrazi o političkoj pozadini ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.