Konkurs za mlade pisce

Izvor: Blic, 26.Jan.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za mlade pisce

Studentski kulturni centar iz Kragujevca raspisao je konkurs za ediciju "Prvenac" na koji do 15. aprila mogu da se prijave autori do 35 godina starosti, a koji do sada nisu objavili knjigu.

U toj ustanovi kažu da autori mogu da konkurišu pesničkim, proznim, esejističkim, dramskim i međužanrovskim radovima, kao i da će žiri imena autora, čije će knjige ući u izdavački plan, objaviti 21. maja, na dan Univerziteta u Kragujevcu.

Izabrane radove Studentski kulturni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centar objaviće do Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu.

Zainteresovani mogu da sa punim imenom i prezimenom i kraćom biografijom, radove dostave u tri primerka na adresu: Studentski kulturni centar, Radoja Domanovića br. 12, 34000 Kragujevac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.