Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2023, 15:07

Kampanja "Tvoje telo je tvoje. I na netu i u stvarnom svetu" održana u Kragujevcu

"Tvoje telo je tvoje. I na netu i u stvarnom svetu" naziv je kampanje Poverenika za zaštitu ravnopravnosti i Populacionog fonda Ujedinjenih Nacija koji organizuju radionice po lokalnim samoupravama u Srbiji, namenjenim srednjoškolcima, koji će na ovaj način postati vršnjački edukatori. Prvi grad u Srbiji gde se odvijaju radionice je Kragujevac a u isto vreme ovaj grad je potpisao i sporazum o saradnji sa Centrom za nestalu i zlostavljanu decu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radionica za mlade ,,Zaštita od diskriminacije i različitih oblika nasilja“

Izvor: OkRadio.rs, 25.Maj.2023, 10:16

U sali Načelstva sutra će biti održana vršnjačka edukativna radionica za mlade ,,Zaštita od diskriminacije i različitih oblika nasilja“. Poverenik za zaštitu ravnopravnosti i Populacioni fond UN u Srbiji nastavljaju kampanju „Tvoje telo je tvoje I na netu i u stvarnom svetu“ po gradovima...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.