Jelena Prvulović i naredne sezone u Radničkom

Izvor: KGsport.info, 05.Jun.2013, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Prvulović i naredne sezone u Radničkom


Jelena Prvulović, jedna od najboljih košarkašica Radničkog u protekloj sezoni, nosiće i u narednom periodu dres kluba iz Kragujevca.
Iako je po završetku sezone imala brojne ponude iz inostranstva, ali i od domaćih klubova, mlada organizatorka igre Radničkog rešila je da još jednu godinu provede u Kragujevcu.
Ona je proteklom šampionatu imala učinak od 13,6 poena po meču, uz 4,8 skoka po utakmici i 3,8 asistencija.
Nema sumnje da u Radničkom žele što pre da oforme kostur tima za narednu sezonu i pokušaju da odu korak dalje, u odnosu na jako dobre rezultate u minuloj sezoni.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

U Radničkom demantuju priče o transferu Ivana Petrovića u Partizan

Izvor: KGsport.info, 06.Jun.2013, 14:54

. Povodom špekulacija koje su se pojavile prethodnih dana, da bi talentovani vezista Radničkog Ivan Petrović mogao da pojača redove aktuelnog šampiona Srbije, ekipe Partizana, oglasio se sportski direktor kluba Dragan Anđelić i demantovao priče o tom navodnom transferu.. „Nikakvih pregovora...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.