IN MEMORIAM: Miro Bogdanović (1983-2013)

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IN MEMORIAM: Miro Bogdanović (1983-2013)

Tridesetogodišnji Miro Bogdanović (1983-2013), popularni Topola, dugogodišnji igrač i trener kragujevačkih Divljih veprova i bivši reprezentativac Srbije u američkom fudbalu, tragično je preminuo u četvrtak u saobraćajnoj nesreći kod sela Vitanovac, nadomak Kraljeva.
Bogdanović je izgubio život vraćajući se iz Vrnjačke Banje sa još dvojicom saigrača, kada je sa motociklom kojim je upravljao, naleteo na kamion koji je dolazio iz drugog smera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Miro se Divljim veprovima priključio početkom 2006. godine, a igračku karijeru okončao je po završetku sezone 2011. Potom je bio trener ofanzivne linije, a u aktuelnoj sezoni trener specijalnih timova. Ovaj ofanzivni linijaš osvojio je sa Veprovima četiri titule prvaka Srbije i jednu regionalnu SELAF ligu, a 2011. godine postao je vicešampion prestižnog evropskog EFAF kupa.
Kada god su mu to obaveze dozovljavale prisustvovao je treninzima mlađih kategorija, pripremajući mlade igrače za ovaj atraktivni sport. Ostaće upamćen kao natprosečno inteligentan i svestran momak, uvek dobrih namera i plemenitog srca, poštovan od strane saigrača.
Sahrana Mira Bogdanovića zakazana je u subotu u 15 časova na Oplenačkom groblju u Topoli.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.