Poginuo igrač i trener Divljih veprova

Izvor: RTS, 02.Maj.2013, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo igrač i trener Divljih veprova

Dvadesetdevetogodišnji Miro Bogdanović, dugogodišnji igrač i trener kragujevačkog Kluba američkog fudbala Divlji veprovi, poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod sela Vitanovac, nadomak Kraljeva.

Miro Bogdanović, popularni Topola, dugogodišnji igrač i trener kragujevačkih Divljih veprova i bivši reprezentativac Srbije u američkom fudbalu, stradao je u saobraćajnom udesu, pošto je izgubio kontrolu nad motociklom kojim je upravljao, vraćajući se iz Vrnjačke Banje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa još dvojicom saigrača.

Miro Bogdanović se Divljim veprovima priključio početkom 2006. godine, a igračku karijeru okončao je po završetku sezone 2011. Potom je bio trener ofanzivne linije, a u ovoj sezoni trener specijalnih timova.

Ovaj ofanzivni linijaš osvojio je sa Veprovima četiri titule prvaka Srbije i jednu SELAF ligu, a 2011. godine postao je vicešampion prestižnog evropskog EFAF kupa.

Kada god su mu to obaveze dozovljavale prisustvovao je treninzima mlađih kategorija, pripremajući mlade igrače za ovaj atraktivni sport, kažu u Klubu. Ostaće upamćen kao natprosečno inteligentan i svestran momak, uvek dobrih namera i plemenitog srca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.