IMA POGINULIH I POVREĐENIH U POŽARU U KRAGUJEVCU: Plamen kuljao kroz prozore i gutao spratove, vatrogasci u žestokoj borbi sa stihijom (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 22:59

IMA POGINULIH I POVREĐENIH U POŽARU U KRAGUJEVCU: Plamen kuljao kroz prozore i gutao spratove, vatrogasci u žestokoj borbi sa stihijom (FOTO/VIDEO)

Jezive scene iz Kragujevca

Večeras je u zgradi koja se nalazi pored poznatog hotela u Kragujevcu izbio veliki požar. Vatra je buknula u jednom od stanova na vrhu zgrade, a plamen je kuljao kroz prozore i gutao spratove, piše Kurir.

U požaru su nastradale dve žene, saopštio je Aleksandar Simović, rukovodilac vatrogasno-spasilačke brigade. Kako se nezvanično saznaje, u pitanju su majka i supruga stanara u čijem stanu je izbio požar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše Kurir.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Požar je buknuo oko 21 sat na 11. i 12. spratu solitera. Jedan muškarac povređen i prevezen u kragujevački Univerzitetski klinički centar, javlja RTS.

Ugašen požar, koji je izbio u stanu na 11 spratu solitera u Lepeničkom bulevaru u Kragujevcu.

Fotografije: Lazar Novaković pic.twitter.com/fYnkoGYflB

— Glas Šumadije (@Glas_Sumadije) October 3, 2023

Jedanaest osoba je evakuisano iz solitera. U gašenju požara učestvovalo je više vozila i vatrogasaca, a na mestu događaja bile su i ekipe Hitne pomoći.

Gori na Lepeničkom bulevaru https://t.co/BCsswIRhXD pic.twitter.com/vZjhY9kSi9

Kragujevac PRESS (@kragujevacpress) October 3, 2023

Uzrok požara, za sada, nije poznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dve žene nastradale u požaru u Kragujevcu

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2023

Dve osobe su nastradale u požaru koji je večeras izbio u stambenoj zgradi u Kragujevcu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.