Izvor: Danas, 19.Jun.2023, 09:26

Grafit „Stop nasilju” opasniji od plantaže marihuane Jovanjica: Reagovanje stranke Zajedno iz Kragujevca povodom privođenja profesorke Biljane Stojković

  Danas je grafit „Stop nasilju” opasniji od plantaža marihuane Jovanjice, opasniji i od rušenja Savamale, opasniji i od smrti pilota, Stanike Glogogorijević, rudara i od mnogih grafita koji promovišu nasilje i mržnju, navodi se u reagovanju Gradskog odbora stranke Zajedno iz Kragujevca povodom sinoćnjeg privođenja profesorke Biljane Stojković, kopresednice njihove stranke i aktivista Puškića i Markovića sinoć u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

MASA: Ispitati sve okolnosti priviđenja profesorke Biljane Stojković

Izvor: Danas, 19.Jun.2023

Mreža akademske solidarnosti i angažovanosti (MASA) zatražila je danas da se ispitaju sve okolnosti privođenja profesorke i kopredsednice stranke Zajedno Biljane Stojković i drugih aktivista.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.