Filip Kostić u društvu Mesija i Ronalda

Izvor: KGsport.info, 03.Jun.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Kostić u društvu Mesija i Ronalda


Prestižni američki sportski medij ESPN uvrstio je fudbalera Štutgarta Filipa Kostića u izbor za najboljeg igrača meseca maja. Tako će se mladi Kragujevčanin takmičiti sa Leom Mesijem i Kristijanom Ronaldom za ovo laskavo priznanje, što je ogromna čast za njega.
Kostić je bukvalno eksplodirao u poslednja dva meseca i jedan je od najzaslužnijih što je Štutgart obezbedio opstanak u Bundes ligi. O kvalitetu i talentu mladog fudbalera najbolje govori to što ga >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << porede sa dva najbolja krila današnjice Arjenom Robenom i Frankom Riberijem.
Iako je na prvi pogled austsajder u trci sa mnogo poznatijim imenima, treba istaći da je na primer Kostić imao skoro duplo više driblinga u odnosu na Mesija i oko četiri uspešna centaršuta po meču, čime je u velikoj meri doprineo pozitivnim rezultatima svog tima.
Vi možete pomoći Filipu u ovom izboru, tako što ćete glasati za njega OVDE.
Foto: ESPN
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.