Ekonomac bolji od prvaka Makedonije u prvoj kontrolnoj utakmici

Izvor: KGsport.info, 18.Avg.2013, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac bolji od prvaka Makedonije u prvoj kontrolnoj utakmici

U prvoj kontrolnoj utakmici posle napornih priprema, prvak Srbije u futsalu, pobedio je prvaka Makedonije KMF Železarec rezultatom 3:1.
Tek završene bazične pripreme na Zlatiboru uticale su na nešto nesigurniju igru domaćih pa nije bilo tečnih i prepoznatljivih akcija po kojima su „studenti“ karakteristični.
Rezultat ove utakmice nije bio u prvom planu ekipama već prilika da se proveri stepen pripremljenosti.
Kragujevčani su poveli preko reprezentativca Slobodana >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Rajčevića, pa su sa minimalnom prednošću otišli na odmor. Nešto bolja i dinamičnija igra u drugom poluvremenu donosi još tri pogotka. Najpre je Jovanovski poravnao na 1:1 a nešto kasnije povratnik u redove KMF Ekonomac Daniel De Souza snažnim udarcem sa oko 15 metara ponovo je doneo vođstvo “studentima“. Konačan rezultat 3:1 postavio je najbolji strelac prošlogodišnjeg prvenstva Vladan Vesić najlepšim golom na utakmici.
“Studenti“ će 21 i 22. avgusta imati naredne dve provere kada će putovati u Istočno Sarajevo gde će odigrati dve utakmice sa prvakom BIH KMF Tango.
Izvor i foto: ekonomac.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.