Dve bronze za karatiste Juniora na državnom prvenstvu

Izvor: KGsport.info, 19.Nov.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve bronze za karatiste Juniora na državnom prvenstvu

U beogradskoj hali „Ranko Žeravica“ održano je državno prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore. Tokom dva takmičarska dana preko 1000 mladih karatista iz 120 klubova nadmetalo se u borbama i katama. Karate klub Junior iz Kragujevca nastupio je sa šest takmičara, a osvojene su dve bronzane medalje.
Medaljama su se okitili kadet Nikola Maslak u teškoj i kadetkinja Julija Savić u srednjoj kategoriji. Blizu osvajanja medalje bili su juniori Đorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Marinković, Lazar Vukčević i Luka Blagojević, ali su pretrpeli poraze u repesažu.
U Karate klubu Junior imaju dosta primerki na suđenje pojedinih arbitara, koji su svojim odlukama oštetili njihove takmičare i sprečili ih da ostvare znatno bolje rezultate.
Foto: KK Junior
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Kik-boks klub Niš najbolji u svim konkurencijama na Prvenstvu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2018

Pehare za najbolji klub u konkurenciji kadeta, juniora i seniora B klase doneli su u Niš kik-bokseri istoimenog kluba, sa Prvenstva Srbije u disciplini "ful-kontakt".

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.