Izvor: Luftika.rs, 16.Maj.2022, 12:10

Doktorku iz Kragujevca upucao suprug, policija intenzivno traga za napadačem

Policija intenzivno traga za Vladimirom M. (40) koji je sinoć ranio suprugu M. M. (35) iz pištolja u porodičnoj kući u Kragujevcu, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.
Nesrećna žena M.M., koju je kako se sumnja noćas upucao suprug, radila je kao doktorka u Nemačkoj, a u Srbiju je došla na odmor kako bi videla porodicu, piše Nova.rs.
Osumnjičeni Vladimir M. je nakon napada pobegao i policija intenzivno traga za njim. Inače, u pomenutoj porodici ranije nije bilo prijava za nasilje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Prema našim saznanjima ova porodična tragedija dogodila se noćas oko pola četiri, a kako se pretpostavlja Vladimir M. je najverovatnije iz pištolja, upucao suprugu M.M. u predelu lica i vrata.
Ona je u nesvesnom stanju prevezena u Urgentni centar gde joj se lekari bore za život.
Komšije iz naselja Pivara ranije su za naš portal istakli da ne mogu da veruju šta se desilo, niti su mogli da posumnjaju šta je uzrok toga da Vladimir M upuca ženu.
Policija ispituje sve okolnosti ovog slučaja.
Muž ubio ženu od batina i oslepeo je prstima, nije prvi put ali komšije su „u šoku“

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUŽ JE UPUCAO NA SPAVANJU I POBEGAO Ovo je doktorka koju je suprug noćas teško ranio, lekari se bore za njen život, a prijatelji kažu: "Misterija je zašto je to učinio"

Izvor: Blic, 16.Maj.2022

Milena M. (35), koju je noćas iz vatrenog oružja upucao suprug Vladimir M. (40), poslednje tri godine radila je kao lekar u jednoj bolnici u Drezdenu. Porodica je očekivala papire za muža i decu, kako bi svi mogli da se spoje i žive u Nemačkoj.

Nastavak na Blic...

SEDI NAORUŽAN U KOLIMA I PRETI SAMOUBISTVOM Policija opkolila Vladimira, otkriven mogući motiv krvavog pira u Kragujevcu

Izvor: Blic, 16.Maj.2022

Vladimir M. (40) koji je sinoć pucao u vrat supruzi Mileni M. (35), je opkoljen i prema rečima našeg sagovornika, zabarikadirao se u kolima naoružan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.