Dinamo u finalu

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jul.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo u finalu

Najavili smo da mladi rukometaši Dinama iz Pančeva imaju lepu priliku da stignu do same završnice Kupa Srbije za juniore, a to se večeras i ostvarilo. Popularni „žuto-crni” savladali su niški Železničar sa 32:20 (14:8) u polufinalnom duelu i sada čekaju boljeg iz susreta SK AS – Radnički Kragujevac kako bi se borili za trofej na najmasovnijem srpskom sportskom takmičenju.

Nije na početku utakmice bilo lako >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << momcima koji igraju za klub iz našeg grada, ali već posle desetak minuta sve je došlo na svoje mesto. Do poluvremena je razlika u golovima bila osetna, a posle odmora je sve postalo mnogo lakše. Pančevci su držali konce igre sve vreme u rukama, pa rivali više nisu mogli da ugroze naše sugrađane. Blistao je vođa tima Milan Bunjevčević. Desni bek Dinama se deset puta upisao u listu strelaca, dok je Nikola Radovanović na golu bio poslednji, pravi bedem. Ipak, cela ekipa zaslužuje pohvale za prikazano na parketu dvorane u Vranešima, mestu nadomak Vrnjačke Banje.

Finalni susret počinje sutra u 18 sati, a ono što su mladi igrači Dinama do sada prikazali, s razlogom ih čini optimistima pred poslednji duel u ovoj sezoni.

S. D.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Dinamu Kup Srbije

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jul.2015, 20:44

Uspeli su mladi rukometaši Dinama iz Pančeva, momci rođeni 1996. godine i mlađi, da osvoje pehar namenjen najboljem timu u Kupu Srbije. Pančevci su u finalu, u mestu Vraneši kod Vrnjačke Banje, večeras savladali SK AS iz Beograda sa 35:27 i tako potvrdili da su najbolji u najmasovnijem srpskom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.