Dinamu Kup Srbije

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jul.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamu Kup Srbije

Uspeli su mladi rukometaši Dinama iz Pančeva, momci rođeni 1996. godine i mlađi, da osvoje pehar namenjen najboljem timu u Kupu Srbije. Pančevci su u finalu, u mestu Vraneši kod Vrnjačke Banje, večeras savladali SK AS iz Beograda sa 35:27 i tako potvrdili da su najbolji u najmasovnijem srpskom takmičenju.

Pehar i medalje momcima koji igraju za klub iz našeg grada uručio je Vladislav Jovanović, direktor Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Srbije za muškarce. Trijumf momaka koje predvodi Aleksandar Živković još jednom je potvrdio da Dinamo ima budućnost. Miljan Bunjevčević je proglašen za najboljeg igrača ovog plej-ofa, ali pohvale idu na adresu svih rukometaša, stručnog štaba i, naravno, rukovodstva kluba koji s velikom pažnjom brine o ovoj generaciji. Podsećamo, u mladom timu Dinama već ima igrača koji su nastupali za prvi sastav popularnih „žuto-crnih” i pokazali da su već spremni da pomognu starijim klupskim drugovima. Osvajanjem Kupa Srbije Pančevci ne samo da su obogatili galeriju s trofejima već je ovo jedan od najznačajnijih uspeha renomiranog sportskog kluba.

Bravo za Dinamo!

S. D.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.