Čolović prešao iz kragujevačkog u niški Radnički

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 15:30

Čolović prešao iz kragujevačkog u niški Radnički

Srpski fudbaler Stefan Čolović novi je član niškog Radničkog, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Čolović, krilni fudbaler rođen 1994. godine, stigao je u niški Radnički iz istoimenog kluba iz Kragujevca.

Karijeru je započeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde i Partizana iz kojeg je prešao u Rad, gde je debitovao u seniorskoj konkurenciji.

Usledile su partije u klubovima iz Bosne i Hercegovine, Drinu iz Zvornika i Slobodu iz Tuzle, pa je usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povratak u srpski fudbal kroz Jagodinu, pirotski Radnički i Proleter iz Novog Sada, u kojem se i najviše zadržao.

Usledio je transfer u irski Dandalk, pa Čukarički i, najzad, selidba u kragujevački Radnički.

Čolović je jesenas u Super ligi zabeležio 15 nastupa i postigao dva pogotka. Nije saopštena dužina ugovora koji je Čolović potpisao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čolović stigao u niški Radnički u finiš prelaznog roka

Izvor: JužneVesti.com, 17.Feb.2024

Doskorašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca Stefan Čolović deseto je zimsko pojačanje Radničkog iz Niša, a klub sa "Čaira" će registrovati i Denisa Stojkovića, 21-godišnjeg vezistu i nekadašnjeg člana Partizana...Stefan Čolović je rođen 1994. godine i igra po krilnim pozicijama, a karijeru...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.