Čestitamo: U Srbiju stigle i prve bebe

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo: U Srbiju stigle i prve bebe

Prve bebe rođene u porodilištima u Beogradu, Nišu i Kragujevcu su dečaci. Minut posle ponoći u GAK "Narodni front" na svet je došao Nemanja, težak tri kilograma i 250 grama, a majka Danijela Živanović porodila se prirodnim putem i dobro se oseća.

Deset minuta posle ponoći, Darinka Grujić je na svet donela devojčicu tešku tri i po kilograma.

"Prva beba rođena u Nišu je dečak, težak 4,9 kilograma i dugačak 59 centimetara", rekao je novinarima šef dežurne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekipe na Ginekološko-akušerskoj klinici Milan Stefanović.

U kragujevačkom porodilištu kao prva beba u ovoj godini rođen je dečak težak četiri kilograma.

Majke prvih beba u Nišu i Kragujevcu - Dobrila Đorić i Tamara Petković, porodile su se carskim rezom i obema je ovo prvo dete.

U Valjevu su u novogodišnjoj noći rođene dve bebe, a od jutros i treća. "Najvredniji" je bio dečak rođen 14 minuta posle ponoći. Sina teškog 3,6 kilograma rodila je Sandra Marković iz Valjeva.

Prva beba u čačanskom porodilištu u ovoj godini rođena je tri i po sata posle ponoći. Rođen je dečak čija je majka Milica Uzunović iz Ivanjice.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.