Beograd: Prva beba - dečak

Izvor: B92, 01.Jan.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Prva beba - dečak

Prva beba u Beogradu u 2015. godini rođena je u minut posle ponoći, a u Kragujevcu 10 minuta kasnije.

U pitanju su oba dečaka.

Dečak rođen u Beogradu je težak 3 kilograma i 250 grama, rečeno je Tanjugu u porodlištu GAK Narodni front.

Majka Danijela Živanović porodila se prirodnim putem i dobro se oseća.

Darinka Grujić na svet je deset minuta nakon ponoći donela devojčicu tešku tri i po kilograma.

Dečak, težak četiri kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prva je beba koja se rodila u 2015. godini u kragujevačkom porodilištu, rečeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Njega je u desetoj minuti 2015. godine carskim rezom rodila dvadesetčetvorogodišnja Tamara Petković iz Cerovca kod Kragujevca, kojoj je to prva beba.

Mama i dečak se dobro osećaju, a, kako je najavljeno, prvorođenoj bebi u 2015. godini predstavnici gradske uprave uručiće novogodišnju poklon čestitiku u iznosu od 50.000 dinara.

Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković i gradonačelnik Velimir Ognjenović dodelili su dukate prvim bebama rođenim u 2015. godini, kao i najboljim policijskim službenicima i graničarima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.