Bronza za Nevenu Armuš na Velikoj nagradi Smedereva

Izvor: KGsport.info, 28.Nov.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronza za Nevenu Armuš na Velikoj nagradi Smedereva

Nevena Armuš, članica kragujevačkog „Čika Mate“, osvojila je bronzanu medalju u konkurenciji mlađih juniorki na Velikoj nagradi Smedereva.
Ona je u gađanju vadušnom puškom ostvarila rezultat od 411,5 krugova i tako zauzela treće mesto iza pobednice Jovane Jović iz Novog Beograda (413,3) i drugoplasirane Suzane Lukić iz Slovenije (411,6). Nevenina klupska koleginica Milica Ristić zauzela je osmo mesto u istoj disciplini, ali među kadetkinjama. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info <<
Stevan Jovanović, Marko Ivanović i Dušan Dimitrijević nisu se dokopali medalja, ali su zato osvojili drugo mesto u ekipnoj konkurenciji kada je u pitanju vazdušna puška.
Pojedinačno, Jovanović je bio četvrti kod juniora, dok je u kadetskoj konkurenciji Ivanović završio na petom, a Dimitrijević na jedanaestom mestu.
Inače, na ovom takmičenju učestvovalo je oko 150 mladih strelaca iz devet zemalja. Srpski takmičari osvojili su ukupno pet zlatnih, sedam srebrnih i devet bronzanih medalja.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.