Borko Stefanović: Jovanjica je sada i evropska tema, zato je Vučić nervozan

Izvor: Beta, 13.Mar.2021, 20:07

Borko Stefanović: Jovanjica je sada i evropska tema, zato je Vučić nervozan

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović rekao je danas da je "Jovanjica" sada i evropska tema i da je zbog toga predsednik Srbije Aleksandar Vučić "nervozan"."On je hteo u mraku, kako jedino zna, da nastavi da gazi ovaj narod i da bogati kamarilu oko sebe. Mi smo bacili svetlo, jednu baklju u njihov mračni ćošak i to je nešto što njega čini ovako nervoznim", rekao je Stefanović novinarima u Kragujevcu.Stefanović je dodao da je "taj čovek sateran u ćošak istinom i pravdom koja dolazi u Srbiju, i da zato ima prividjenja"."Prividja mu se Mauricijus, Belivuk sa Marinikom Tepić. To vam je jednako kao da najveći srpski heroj sedi zagrljen sa nekim turskim agom, a to je neprirodno, to ne ide", rekao je Stefanović.On je siguran da će gradjani prozreti njihove jeftine "fore".Rekao je da je opozicija okupila šest uticajnih snažnih organizacija i predstavljena je platforma kao i da postoji saradjnja sa svim drugim opozicionim organizacijama."Mislim da je duh naših ciljeva zajednički, nema u tom smislu nekog drugačijih usmerenja. Ali istovremeno ne smatramo da je u ovom trenutku najvažnije da li ima dva ili tri pregovarača u nečemu što suštinski nije ni počelo i ne zna se kakav ...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Borko Stefanović: Jovanjica je sada i evropska tema, zato je Vučić nervozan

Izvor: Danas, 13.Mar.2021

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović rekao je danas da je "Jovanjica" sada i evropska tema i da je zbog toga predsednik Srbije Aleksandar Vučić "nervozan".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.