BRUTALNA TUČA U PRODAVNICI U KRAGUJEVCU: Sevale pesnice, a sve zbog MASKE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 00:04

BRUTALNA TUČA U PRODAVNICI U KRAGUJEVCU: Sevale pesnice, a sve zbog MASKE (VIDEO)

Potresna scena dogodila se Kragujevcu u jednom mega marketu

Došlo je do verbalnog sukoba između pripadnika dvojice obezbeđenja i jednog kupca

Sve je to zabeležila jedna od prolaznica koja incident snimila telefonom.

Iako se na video snimku ne vidi jasan povod incidenta, saznali smo da se radi o kršenju bezbednosnih mera. Tačnije na ulazu u prodajni objekat stoji upozorenje na kome piše da je obavezna mera nošenje zaštitnih maski.

Čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se sukobio sa pripadnicima obezbeđenja nije nosio masku, a želeo je ući u prodajni objekat. Upravo tu je došlo do kraće prepirke, a zatim i do fizičkog obračuna.

Video možete pogledati ovde:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Epilog snimljene tuče u kragujevačkoj prodavnici: Uhapšen muškarac (49) zbog nasilničkog ponašanja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020

Potresna scena dogodila se Kragujevcu u jednom mega market...On se tereti da je, navodno u jednom marketu u Kragujevcu, napao radnika obezbeđenja koji je posumnjao da kod sebe ima robu koju nije platio, navodi se u saopštenju PU Kragujevac...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.