Epilog snimljene tuče u kragujevačkoj prodavnici: Uhapšen muškarac (49) zbog nasilničkog ponašanja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 18:02

Epilog snimljene tuče u kragujevačkoj prodavnici: Uhapšen muškarac (49) zbog nasilničkog ponašanja (VIDEO)

Potresna scena dogodila se Kragujevcu u jednom mega market.

On se tereti da je, navodno u jednom marketu u Kragujevcu, napao radnika obezbeđenja koji je posumnjao da kod sebe ima robu koju nije platio, navodi se u saopštenju PU Kragujevac.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D.T. (49) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Na snimku se najpre vidi kako čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u marketu sa kesom u ruci želi da prođe, ali mu obezbeđenje ne dozvoljava. Došlo je do guranja, a potom čovek radnika obezbeđenja udara u lice.

Iz prodavnice u kojoj se desio incident, odgovoreno da je situacija o kojoj je reč nastala zbog pokušaja krađe i nasilničkog ponašanja.

- Osoba sa snimka je 30. juna, oko 20 časova, u Kragujevcu, pokušala da izvrši krivično delo krađe alkoholnog pića. Naše kolege iz obezbeđenja su najpre zamolile osobu da im preda proizvod i da mirno sačekaju dolazak policije. S obzirom na to da je osoba verbalno i fizički pretila kolegama iz obezbeđenja, oni su bili prinuđeni da tu osobu fizički zadrže do dolaska policije - naveli su.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.