Autobus sleteo s puta kod Rače; ima više povređenih

Izvor: B92, 21.Nov.2022, 18:32

Autobus sleteo s puta kod Rače; ima više povređenih

Kragujevac -- Više osoba je povređeno u autobusu s radnicima koji je sleteo s puta u mestu Veliko Krčmare kod Rače, rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi.

Kako je navedeno, autobus je oko 13:30 časova sleteo na prošireni deo puta i nije se prevrnuo.

Povređeni su prevezeni u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu, a uviđaj je u toku.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mesi ispisao istoriju – nadmašio Batistutu i Maradonu

Izvor: B92, 22.Nov.2022, 12:25

Golom protiv Saudijske Arabije na otvaranju Mundijala, Lionel Mesi je ispisao argentinsku istoriju...Mesi je postao prvi Argentinac koji je dao gol na četiri Svetska prvenstva (2006, 2014, 2018, 2022)...Jedan od njih je dao i reprezentaciji Srbije i Crne Gore na Mundijalu u Nemačkoj 2006...Nadmašio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.