Amerikanac: Srbi žive opuštenije od nas

Izvor: 24sata, 18.Okt.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac: Srbi žive opuštenije od nas

Narod u Srbiji živi opuštenije nego u Americi, tvrdi predstavnik nevladine organizacije "World Net", Amerikanac Džejms Skivali, koji sa porodicom odnedavno živi u Kragujevcu i posebno uživa u domaćim kulinarskim specijalitetima.

Skivali kaže da je Srbija lepa zemlja, iako nema standard kao na zapadu, da je narod gostoprimljiv, kao i da mu je želja da u našoj državi ostane duže.

Komšije su tu kad god nešto zatreba

Ističe da ima dobre odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << sa komšijama, od kojih, kako je rekao, može u bilo koje doba dana da zatraži ako mu nešto zatreba.

- Eto, jutros sam u pola sedam od komšija pozajmio struju, trofaznu, jer je mi nemamo, a trebala mi je kako bih sekao drva. Dali su mi i nije bilo nikakvih problema što sam im tako rano tražio pomoć. To je nešto vrlo lepo - priča Džejms.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Amerikanac: Srbi žive opuštenije od nas

Izvor: Studio B, 18.Okt.2014

Narod u Srbiji živi opuštenije nego u Americi, tvrdi predstavnik nevladine organizacije "World Net", Amerikanac Džejms Skivali, koji sa porodicom odnedavno živi u Kragujevcu i posebno uživa u domaćim kulinarskim specijalitetima...Skivali je danas Tanjugu rekao da je Srbija lepa zemlja, iako nema...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.