Zoran Vlašković: Senzacionalno ali istinito!  Francuska na putu da legalizuje terorizam!?

Izvor: KMnovine.com, 13.Jan.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Vlašković: Senzacionalno ali istinito! Francuska na putu da legalizuje terorizam!?

Ukoliko bude oslobodila teroristu i komadanta terorističke tzv. ''Oslobodilačke vojske Kosova'' Ramuša Haradinaja Francuska će tim činom i zvanično legalizovati terorizam!


Ilustracija: KM Novine / 2017.     

Piše: Zoran Vlašković



''Oslobodilačka vojska Kosova'' je odlukom i proklamacijom broj 13219 Džordža Buša još 26. juna 2001. godine stavljena na crnu listu terorističkih organizacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<

Ukoliko Francuska bude oslobodila uhapšenog, 4. januara, a puštenog na privremenu slobodu 12. januara, teroristu i nekadašnjeg komadanta terorističke tzv. ''Oslobodilačke vojske Kosova'' Ramuša Haradinaja, to će biti čin zvaničnog legalizovanja terorizma! U istoriji Evrope, one Evrope koja je tekovina ljudskih prava, to će biti najveći poraz demokratije, civilizacije i ljudskosti uopšte.

Ne može se terorizmom smatrati samo kad se na svojoj teritoriji ubijaju Francuzi, a u drugim zemljama, u Srbiji na primer, kad se ubijaju Srbi od terorista Albanaca, nazivati to drugim imenom. Terorizam ma gde bio na planeti je terorizam i ništa drugo!


   
Ramuš tokom terorističkog anažmana.    
Ramuš Haradinaj je terorista na osnovu činjenično raspisane Interpolove crvene poternice za njim od strane Srbije. Lično je ubijao i naređivao na desetine ubistava Srba, Roma, Albanaca... Takođe se mora ispitati odgovornost i za desetine ubijenih svedoka Albanaca koji su pokušali ili trebalo da svedoče u Hagu protiv njega za ratni zločin. Teško se mogao desiti toliki broj slučajeva ubistava svedoka Albanaca uključenih u njegov slučaj a da Haradinaj nije umešan u sve to.

Na drugoj strani ''Oslobodilačka vojska Kosova'', kojoj pripada Ramuš Haradinaj, kao komadant, je odlukom i proklamacijom broj 13219 Džordža Buša još 26. juna 2001. godine stavljena na crnu listu terorističkih organizacija!




No, i pored svega toga, danas Albanci u Vašingtonu, Briselu, Ženevi, Parizu... sa zastavama ove terorističke organizacije, koju je Amerika držala na crnoj listi terorističkih organizacija, baš sa ovom terorističkom zastavom, propagiraju ništa drugo nego terorizam, međunarodni terorizam. A svet ćuti, praveći se da sve to ne vidi!

Na trećoj strani Albanci sa Kosova, kao teroristi u zadnjih par godina ubijaju u drugim zemljama: Makedoniji, Siriji Iraku... a svet ćuti!



Ćute i takozvani "ambasadori" u Prištini! No, to već nisu ambasade već istinske logističke ćelije terorizma! U borbama u Siriji i Iraku učestvovalo je više od 300 Albanaca, terorista sa Kosova, koji su klali i ubijali, 54 ih je tamo poginulo, a više od 130 ih se vratilo na Kosovo. To je nateralo Prištinu da usvoji Zakon o zabrani učešća u stranim konfliktima. Policija Kosova otvorila je niz istraga, nekoliko njih je uhapšeno, a 35 je osuđeno za terorizam.

Sada se čeka potez Francuske i Pariza kada će, ili neće, legalizovati terorizam? Na svojoj teritoriji i u rukama imaju teroristu Ramuša Haradinaja.


   
Nisu sva deca ista - Ramuš Haradinaj sa majkom, iz mlađih dana.    

Ukoliko puste Haradinaja, legalizuju terorizam, Francuska će tim činom zvanično potvrditi i to da su ubijeni Francuzi u Nici, Parizu, Lionu... od strane terorista u zadnje dve godine ubijeni ni od koga drugog nego od francuske vlade.

Sve o Haradinaju na našem sajtu KLIK 🔗 

Autor: Zoran Vlašković


Dugogodišnji je novinar lista "Jedinstvo" koji se do 1999. godine štampao u Prištini. Višestruki je dobitnik nagrade matičnog lista za najboljeg novinara godine. Autor je tri knjige o Kosovu i Metohiji.

Prvi je obišao karaulu Košare posle okupacije KiM od strane NATO-a, prvi fotografisao nemačke vojnike okupatorskih snaga na bunkerima iz Drugog svetskog rata koje su takođe Nemci sagradili na severu KiM. Danas je saradnik mnogih glasila u Srbiji ali i širom sveta gde se izdaju listovi na srpskom jeziku.

Rođen je i živi u Kosovskoj Mitrovici.

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Naslovne strane za 14. јanuar 2017. godine

Izvor: Beta, 14.Jan.2017, 12:01

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od subote, 14. januara, najviše pišu o zahtevu Srbije da joj Francuska izruči nekadašnjeg lidera Oslobodilačke vojske Kosova Ramuša Haradinaja, ali i smrti pevača Mikija Jevremovića i drugim temama.ALO - "Hoću kući u Srbiju", supruga nekadašnjeg...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.