Završeno glasanje

Izvor: Cafe.ba, 18.Jan.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno glasanje

GRAČANICA - Svih 27 biračkih mjesta na području kosovske opštine Gračanica, na kojima su danas birači glasali za jednog od četvorice kandidata za gradonačelnika, zatvorena su na vrijeme - u 19.00 časova, rečeno je Srni u Opštinskoj izbornoj komisiji /OIK/.

"Izbori su protekli bez incidenata. Nije bilo primedbi izbornih štabova o propustima ili narušavanju reda na biračkim mestima", rekao je član OIK-a Marko Vujović.

On je dodao da se prvi preliminarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << rezultati glasanja mogu očekivati nešto poslije 20.00 časova.

Kandidati za gradonačelnika Gračanice su Vladeta Kostić ispred Građanske inicijative "Srpska", Dragiša Mirić ispred Nove partije Kosova, Nenad Rašić ispred Progresivne demokratske stranke i Saip Beriša ispred Demokratskog saveza Kosova.

Vanredni izbori u ovoj opštini raspisani su pošto je Braminimir Stojanović, usljed prelaska na funkciju zamjenika premijera samoproglašenog Kosova, podnio ostavku na funkciju gradonačelnika Gračanice. /kraj/nz/mđ
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završeno glasanje za gradonačelnika Gračanice

Izvor: Blic, 18.Jan.2015

Svih 27 biračkih mesta na području kosovske opštine Gračanica, na kojima su danas birači glasali za jednog od četvorice kandidata za gradonačelnika, zatvorena su na vreme - u 19.00 časova, rečeno je Srni u Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK)..."Izbori su protekli bez incidenata. Nije bilo primedbi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.