Zatvoreni saloni za masažu- prostitucija, trgovina ljudima

Izvor: B92, 02.Mar.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoreni saloni za masažu- prostitucija, trgovina ljudima

Priština -- Policija Kosova je zatvorila dva salona za masažu pošto su se bavili nezakonitim radnjama, prostitucijom i trgovinom ljudima, saopštila je kosovska policija.

Kako je saopšteno, reč je o salonima u Vitomirici kod Peći i u Ajvaliji kod Prištine.

U Vitomirici su uhapšena dva muškarca i dve ženske osobe, svi državljani Kosova.

Muškarcima je određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati.

U operaciji koja je vođena u Ajvaliji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uhapšena je jedna osoba, kosovski državljanin star 28 godina.

"Za istog postoji osnovana sumnja da se bavio trgovinom ljudima i da je to uradio sa dve Albanke, državljanke Kosova, koje je koristio za seksualne usluge", navodi se u saopštenju.

Po nalogu tužioca i njemu je određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati, dok je žrtvama obezbeđen smeštaj prema uobičajenim procedurama za žrtve trgovine ljudima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Leglo prostitucije: Zatvoreni saloni za masažu

Izvor: Mondo, 03.Mar.2018, 01:14

Policija Kosova je zatvorila dva salona za masažu, jedan u Vitomirici kod Peći i drugi u Ajvaliji kod Prištine...Foto: Mondo/Goran Sivački..Zatvoreni su se jer su se bavili nezakonitim radnjama, prostitucijom i trgovinom ljudima,  saopšteno je iz kosovske policije...U Vitomirici su uhapšena dva...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.