Zakazana vanredna konferencija! Nakon sastanka sa Vučićem ide važno obraćanje javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana vanredna konferencija! Nakon sastanka sa Vučićem ide važno obraćanje javnosti

Premijer o bezbednosnoj situaciji na Kosovu

Nakon sastanka sa predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem medijima će se obratiti direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i kandidati Srpske liste za poslanike u Skupštini privremenih institucija samouprave u Prištini, danas, 21. maja, u 13 časova  Vlade Srbije.

Foto: Tanjug

Podsetimo, predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas kandidate Srpske liste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za poslanike u skupštini privremenih institucija samouprave u Prištini.

Na sastanku, koji je zakazan u 12:00 sati, biće reči o vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji, koji se održavaju 11. juna, kao i ukupnoj političkoj i bezbednosnoj situaciji u pokrajini, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.