Vulin o pretnjama Kadrija Veseljija: Oni koji hrane Srbijom Veliku Albaniju ostaće bez zemlje

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin o pretnjama Kadrija Veseljija: Oni koji hrane Srbijom Veliku Albaniju ostaće bez zemlje

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom ideje Kadrija Veseljija, koji poziva Crnu Gori i Severnu Makedoniju u pakt protiv Srbije Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom ideje Kadrija Veseljija, koji poziva Crnu Gori i Severnu Makedoniju u pakt protiv Srbije."Veselji dobro zna da je najveća pretnja nezavisnom Kosovu politika Aleksandra Vučića, zato ga mrzi i zato ga se plaši. Šta misli zločinac Veselji nije tajna, ali me više od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << brine zašto ćute Crna Gora i Severna Makedonija na ponovljeni poziv za stvaranje pakta protiv Srbije. Svi koji misle da će veliku Albaniju nahraniti Srbijom dočekaće da gledaju kako im se otima zemlja i kako se na njihovim prostorima stvara druga država", rekao je Vulin za "Novosti"Pročitajte još - Vulin: Veselji pretnja miru na Balkanu, takvi ne smeju da imaju oružje i vojsku"Očekujem da se Crna Gora i Severna Makedonija oglase i osude poziv na rat ali i da EU upozori zločinca da pretnje ratom nisu dozvoljene. Šta god drugi radili, građani Srbije mogu da budu spokojni, vojska Srbije je u stanju da zaštiti svoj narod i zemlju", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dačić odgovorio Veseljiju: Samo poremećeni umovi to mogu

Izvor: Blic, 21.Feb.2019

Poziv Kadrija Veseljija da se Crna Gora i Makedonija udruže se Kosovom da se bore protiv Srbije, potvrda je pomračenja svesti u Prištini, kaže šef diplomatije Ivica Dačić i poručuje da je jaka i složna Srbija najveća brana svim njenim neprijateljima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.