Izvor: Blic, 21.Feb.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić odgovorio Veseljiju: Samo poremećeni umovi to mogu

Poziv Kadrija Veseljija da se Crna Gora i Makedonija udruže se Kosovom da se bore protiv Srbije, potvrda je pomračenja svesti u Prištini, kaže šef diplomatije Ivica Dačić i poručuje da je jaka i složna Srbija najveća brana svim njenim neprijateljima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštra reagovanja na izjavu Veseljija

Izvor: RTS, 21.Feb.2019

Posle izjave predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija u kojoj je pozvao Makedoniju i Crnu Goru, sada članice NATO-a, da se "okupe protiv Srbije", reagovali su srpski zvaničnici. . Šef srpske diplomatije Ivica Dačić...

Nastavak na RTS...

ŠAMAR ZA VESELJIJA Crna Gora i Makedonija oduvale SUMANUTE IDEJE PRIŠTINE

Izvor: Blic, 22.Feb.2019, 13:26

Samo dan nakon što je izneo svoje ratno huškačke ideje, da se čitav region ujedini protiv Srbije, prvom čoveku kosovske skupštine Kadriju Veseljiju stigao je brutalan odgovor, pre svega od Crne Gore, ali i Makedonije. Iznenađenje predlogom nije krio ni evropski komesar za proširenje Johanes Han.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.