Vulin: Srbiju nisu uspeli da ubiju, međunarodno pravo jesu

Izvor: RTV Pink, 24.Apr.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Srbiju nisu uspeli da ubiju, međunarodno pravo jesu

Lažna država Kosovo i pokušaj stvaranja Velike Albanije i dalje su najveća pretnja na Balkanu, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin koji na poziv ruskog kolege Sergeja Šojgua učestvuje na Osmoj bezbednosnoj konferenciji u Moskvi. Poručio je da se Srbija koju vodi predsednik Aleksandar Vučić oporavila, ali međunarodno pravo nije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Vulin: NATO bombardovanjem pokušali da ubiju Srbiju, a ubijeno je međunardno pravo

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2019

Ministar odbrane Aleksanar Vulin poručio je danas na Osmoj bezbednosnoj konferenciji u Moskvi da je Srbija izabrala da bude vojno neutralna zemlja i da nikada neće biti članica NATO pakta i nijednog vojnog saveza...On je kazao da su NATO bombardovanjem pre 20 godina "pokušali da ubiju Srbiju, a da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.