Izvor: N1 televizija, 08.Apr.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Srbi ne mogu biti taoci braće Haradinaj

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin zatražio je danas od međunarodne zajednice da reaguje povodom pretnji Dauta Haradinaj, navodeći da Srbi ne mogu biti ničiji taoci, pa ni braće Haradinaj.

Vulin je danas u Novom Sadu rekao i da je Daut Haradinaj, izjavio ono što na žalost, misli velika većina predstavnika političkog života u Prištini.

: Tanjug

Poslanik Skupštine Kosova i brat lidera Alijanse za budučnost Kosova Ramuša Haradinaja, Daut Haradinaj, rekao je juče da na Kosovu neće biti ni jednog Srbina, ukoliko Ramuš bude iz Francuske izručen Srbiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.