Vučić se obratio Srbima na KiM: Mnogo mi je teško... Šta da kažem čoveku u Gračanici?

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 19:07

Vučić se obratio Srbima na KiM: "Mnogo mi je teško... Šta da kažem čoveku u Gračanici?"

Brisel -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Brisela Srbima na Kosovu i Metohiji.

On je poručio da će učiniti sve da se uhapšeni vrate kući i da se drže hrabro, kao i uvek dosad.

"Mnogo mi je teško da im se obratim zato što... Šta da kažem čoveku u Gračanici, šta da kažem supruzi Dragiše Milenkovića, kog su uhapsili? Za kog su sve izmislili, za kog svi kažu da je jedan od najboljih ljudi. Je l' vi mislite da je moguće da okupite u Gračanici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Ranilugu onoliko ljudi? A znate da su u potpunom albanskom okruženju, a da se u onolikom broju okupe i da protestuju. To znači da se ti ljudi plaše za svoj život, da se plaše za svoju decu", rekao je.

"Mogu samo da im kažem da smo zajedno sa njima, da znam koliko im je teže nego nama koji živimo u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu ili svakom drugom mestu u Srbiji... Da ćemo dati sve od sebe da im pomognemo, da se sačuva mir i da te ljude vratimo kući, njihovim porodicama. Da se drže hrabro, onako kako su se Srbi na KiM uvek držali", poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KURTI SPREMAN ZA RAT! Poslao oklopna vozila i vojne kamione, KBS zauzima položaje da zauzme Sever KiM? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 15:47

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odmah se sastao sa najvišim vojnim vrhom države zbog stanja na Kosovu i Metohiji...Na društvenim mrežama pojavio se snimak tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga koje se raspoređeuju na Kosovu i Metohiji...Podsetimo, prethodno je objavljen i snimak "do zuba" naoružanih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.