Vučić sa Lajčakom: Razgovor težak i sadržajan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2023, 12:42

Vučić sa Lajčakom: Razgovor težak i sadržajan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Posle sastanka sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom da je razgovor bio težak i sadržajan, kao i da će se razgovori nastaviti.

"Razgovor o Kosovu i Metohiji i evropskoj budućnosti Srbije nastavljamo i večeras i tokom sutrašnjeg dana", napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Predsednik Vučić je naglasio da Srbija odgovorno radi i posvećeno pristupa razgovorima u cilju postizanja kompromisnih i održivih rešenja, neophodnih za normalan život i bolju budućnost svih građana, uz jasno navedena ograničenja.

Tom prilikom predsednik je ponovio da je formiranje Zajednice srpskih opština preduslov za normalizaciju odnosa, kao i za bezbednost i zaštitu prava srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Lajčak će, kako je najavljeno, u Beogradu boraviti danas i sutra.


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE ŽELIM MNOGO DA GOVORIM PRE SUSRETA" Vučić o sastanku sa Lajčakom: U sredu ili četvrtak ću reći kako sve vidim

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2023

Danas i sutra sa Lajčakom, pre Ohrida ću reći šta mislim, rekao je Vučić...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će danas i sutra razgovarati sa specijalnim izaslanikom za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, a da će u sredu ili četvrtak pre puta u Ohrid izneti više...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"AKO NEMAMO ZSO, NE ZNAM ŠTA JE SMISAO" Vučić o susretu sa Lajčakom i sastanku na Ohridu: "Obratiću se narodu, reći ću šta o svemu mislim i kako vidim"

Izvor: Blic, 13.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas i sutra imaće sastanke sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Vučić je kazao da će se obratiti građanima pre odlaska na Ohrid kako bi ih obavestio o tome šta nam je činiti u narednom periodu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.