Vučić sa Aleksanderom Sorosom

Izvor: RTS, 27.Jul.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Aleksanderom Sorosom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno društvo Aleksanderom Sorosom, sa kojim je razgovarao o situaciji u regionu, podršci Fondacije za otvoreno društvo evropskim integracijama Srbije i reformama u oblasti medija i vladavine prava.
Vučić je Sorosa i članove delegacije upoznao sa situacijom na Kosovu i Metohiji i napretku dijaloga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << između Beograda i Prištine, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Tema razgovora bila je i podrška Fondacije regionalnoj ekonomskoj zoni.
Aleksander Soros izrazio je zahvalnost predsedniku Vučiću na podršci koju Fond za otvoreno društvo ima u Srbiji, i naglasio da će fondacija nastaviti da podržava Srbiju na evropskom putu, kao i reformske i demokratske procese.
Pozdravio je nastavak dijaloga Beograda i Prištine i konstruktivnu ulogu Srbije u održanju stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa Aleksanderom Sorošem

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno društvo Aleksanderom Sorošem Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno društvo Aleksanderom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.