Vučić se sastao sa Aleksanderom Sorošem

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se sastao sa Aleksanderom Sorošem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno društvo Aleksanderom Sorošem Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno društvo Aleksanderom Sorošem, sa kojim je razgovarao o situaciji u regionu, podršci Fondacije za otvoreno društvo evropskim integracijama Srbije i reformama u oblasti medija i vladavine prava.Predsednik Vučić upoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je Soroša i članove delegacije sa situacijom na Kosovu i Metohiji i napretku dijaloga između Beograda i Prištine, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.Pročitajte još: SASTANAK VUČIĆA I SOROŠA: Glavni prioritet Srbije punopravno članstvo u Evropskoj unijiTema razgovora bila je i podrška Fondacije regionalnoj ekonomskoj zoni.Aleksander Soroš izrazio je zahvalnost predsedniku Vučiću na podršci koju Fond za otvoreno društvo ima u Srbiji, i naglasio da će fondacija nastaviti da podržava Srbiju na evropskom putu, kao i reformske i demokratske procese. On je pozdravio nastavak dijaloga Beograda i Prištine i konstruktivnu ulogu Srbije u održanju stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Aleksander Soroš zahvalio Vučiću na podršci Srbije Fondaciji za otvoreno društvo (VIDEO)

Izvor: Beta, 27.Jul.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno društvo Aleksanderom Sorošem o situaciji u regionu, podršci Fondacije evropskim integracijama Srbije i o reformama u oblasti medija i vladavine prava.Soroš je rekao da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.