Vučić poručio: Albanci planiraju da zauzmu sever Kosova

Izvor: B92, 08.Sep.2022, 15:16

Vučić poručio: Albanci planiraju da zauzmu sever Kosova

Predsednik Republike Aleksandar Vučić prisustvuje danas u Požarevcu svečanom otvaranju treće fabrike Maderson grupe u Srbiji.

Na početku obraćanja hiljadama okupljenih građana, on je pre svega upozorio na jednu opasnost koja se tiče svih Srba.

On je rekao da dobija dodatne loše vesti s Kosova, Albanci imaju plan da tiho zauzmu sever.

"Srpski narod neće da trpi nasilje, i nepoštovanje međunarodnog javnog prava. Što ste se igrali igrali ste se. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ako možete da poštujete norme koje ste sami doneli, ima ko da odgovori. Meni je važno da sam ovde danas, i tokom kampanje smo rekli da ćemo raditi najačanju fabrika", rekao je Vučić i dodao:

"Albanci pokušavaju da ispod žita da tiho zauzmu i okupiraju sever Kosova i Metohija, njihov tzv. ministar unutrašnjih poslova da kontrolišu jezero Gazivoda što bi značilo novo kršenje briselskog sporazuma. Ako i zamolite ljude u Briselu, oni vam kažu 'da, sve je u redu', a onda bude i gore. Upozoravam i jedne i druge da to više ne radi. Srpski narod ni nasilje ni kršenje međunarodnog prava neće da toleriše. Što ste se igrali, igrali ste se", rekao je Vučić.

Kosovska policija na jezeru Gazivode; "Besmisleno paradiranje" FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"POKUŠAVAJU DA OKUPIRAJU SEVER KOSOVA" Vučić: Saopštili su da u potpunosti kontrolišu jezero "Gazivode" (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Sep.2022

Albanci pokušavaju da ispod žita, uz pomoć velilih sila, okupiraju sever Kosova i Metohije, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.