Vučić: Uslediće nemilosrdna borba protiv kriminala

Izvor: Politika, 08.Nov.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Uslediće nemilosrdna borba protiv kriminala

BEOGRAD – Uslediće nemilosrdna borba protiv kriminala, jer nije moguće igrati se sa državom, rekao za RTS vicepremijer Aleksandar Vučić posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti,

Vučić je rekao i da „neće biti lova na veštice” i da država „neće progoniti navijače, već kriminalce i narko dilere”.

Zbog događaja tokom glasanja u Kosovskoj Mitrovici nadležni organi podneće odgovarajuće prijave, rekao je prvi potpredesnik Vlade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
Kada je reč o korišćenju rotacija, Vučić je najavio da će biti urađena nove bezbednosne procene.

Na sednici se razgovaralo o ugrožavanju izbornog prava u severnom delu Kosovske Mitrovice i o borbi protiv nasilja na stadionima, a predloženo je i da se formira služba za borbu protiv ekstremizma i za suzbijanje narkomanije.

Tanjug

objavljeno: 08.11.2013.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nemilosrdna borba protiv kriminala, ali bez lova na veštice

Izvor: Blic, 08.Nov.2013

Beograd - Uslediće nemilosrdna borba protiv kriminala, jer nije moguće igrati se sa državom, rekao za RTS vicepremijer Aleksandar Vučić posle sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, ..Vučić je rekao i da "neće biti lova na veštice" i da država "neće progoniti navijače, već kriminalce...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.