Vučić: Nemilosrdna borba protiv kriminala, ali bez lova na veštice

Izvor: Blic, 08.Nov.2013, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nemilosrdna borba protiv kriminala, ali bez lova na veštice

Beograd - Uslediće nemilosrdna borba protiv kriminala, jer nije moguće igrati se sa državom, rekao za RTS vicepremijer Aleksandar Vučić posle sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti,

Vučić je rekao i da "neće biti lova na veštice" i da država "neće progoniti navijače, već kriminalce i narko dilere".

Zbog događaja tokom glasanja u Kosovskoj Mitrovici nadležni organi podneće odgovarajuće prijave, rekao je prvi potpredsednik Vlade.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je reč o korišćenju rotacija, Vučić je najavio da će biti urađena nove bezbednosne procene.

Na sednici se razgovaralo o ugrožavanju izbornog prava u severnom delu Kosovske Mitrovice i o borbi protiv nasilja na stadionima, a predloženo je i da se formira služba za borbu protiv ekstremizma i za suzbijanje narkomanije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o huliganima: Ne lov na veštice, već na dilere

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Nov.2013

BEOGRAD - "Borba će biti nemilosrdna, usmerena protiv kriminalaca i biće jedna od najobimnijih u istoriji Srbije. Neće biti lova na veštice, neće biti progonjeni navijači, već kriminalci i oni koji diluju drogu."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.