Vučić: Svi će odgovarati, i dvojica Srba koji su pomagali

Izvor: B92, 26.Mar.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Svi će odgovarati, i dvojica Srba koji su pomagali

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbija neće preći preko hapšenja direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici.

Na konferenciji za novinare nakon održane hitne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost Vučić je rekao "da će odgovarati svi koji su učestvovali u otmici Đurića".

"Preživeo je Đurić, ali mi nećemo preći preko toga. Svi koji su učestvovali u tome odgovaraće pred držanim organima Srbije. I dva lica srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nacionalnosti koja su pomagala albanskim teroristima za otmicu Marka Đurića, svi će odgovarati Srbiji", istakao je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao i da su teroristi obučeni u policijske uniforme specijalnih jedinica nepostojeće države Kosovo hteli da pokažu da mogu da zauzmu sever Kosova. Opširnije u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.