Tači: Kosovska policija postupala profesionalno, Đurić ušao ilegalno!

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Kosovska policija postupala profesionalno, Đurić ušao ilegalno!

Tači je građane Kosova pozvao na smirenost i rekao da je Ðurić na Kosovo ušao ilegalno, preneo je portal Koha.net.

Predsednik privremenih kosovskih institucija, Hašim Tači, izjavio je večeras da je kosovska policija prilikom hapšenja direktora vladine Kancelarije za KiM, Marka Ðurića, u Kosovskoj Mitrovici postupala u skladu sa zakonom i ovlašćenjima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Upravo su ga, rekao je, obavestili nadležni organi da je Ðurić prošao redovnu policijsku, sudsku i tužilačku proceduri i da je sada na putu da bude deportovan sa kosovske teritorije.

FOTO: Tanjug/AP/Bojan Slavković



"Ovaj slučaj ne bi trebalo da ometa komunikaciju između Kosova i Srbije, dijalog između dve zemlje i napore za normalizaciju, dobrosusedskih odnosa i pomirenje dva naroda", rekao je Tači.

Događaje na Kosovu i Metohiji iz minuta u minut možete pratiti na našem portalu OVDE!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.