Vokri: A sada FIFA

Izvor: RTS, 05.Maj.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokri: A sada FIFA

Predsednik fudbalskog saveza Kosova, Fadilj Vokri izjavio je da će prijem Kosova biti 15. tačka rasprave na kongresu Fife koji se naredne sedmice održava u Meksiko sitiju.
"Sada kada samo primljeni u Uefu, pitanje prijema Kosova u Fifu će se sigurno naći na dnevnom redu", rekao je Vokri.

Stavljanje pitanja Kosova na dnevni red kongresa FIFA bilo je uslovljenom odlukom Uefe.
Pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kosovo primljeno u članstvo Evropske fudbalske unije, ta tačka će se sigurno naći na dnevnom redui kongresa u MEksiko sitiju.
Vlasti u Beogradu žestoko su reagovale na prijem Kosova u Uefu, najavljujući tužbu Sudu za arbitražu u sportu, čije je sedište u Lozani.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Fifa se naredne nedelje izjašnjava o prijemu Kosova

Izvor: Beta, 05.Maj.2016

Prijem Fudbalskog saveza Kosova (FSK) u Svetsku fudbalsku federaciju (Fifa) biće 15. tačka dnevnog reda 66. Kongresa te organizacije u Meksiko Sitiju, preneli su danas prištinski mediji. Evropska fudbalska unija (Uefa) je pre dva dana primila na Kongresu u Budimpešti Kosovo kao svoju 55. članicu.Prištinski...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.