Vjosa Osmani o Zajednici opština: Za svaku inicijativu bez izvršnih ovlašćenja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Okt.2022, 18:39

Vjosa Osmani o Zajednici opština: 'Za svaku inicijativu bez izvršnih ovlašćenja'

Predsednica Kosova Vjosa Osmani zatražila je od lidera Francuske i Nemačke da intenziviraju proces dijaloga za normalizaciju odnosa sa Srbijom. Ona je to podvukla u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE) u Pragu, gde je učestvovala na dvodnevnom sastanku 44 države Evrope okupljene u Evropskoj političkoj zajednici. Reč je o inicijativi, pokrenutoj pre pet meseci od strane predsednika Francuske Emanuela Makrona, sa idejom rada na zajedničkom odgovoru u odnosu na krize sa kojima se Evropa...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Osmani o ZSO: Podržavam svaku inicijativu koja nije u suprotnosti sa Ustavom Republike Kosovo

Izvor: Danas, 07.Okt.2022

Predsednica Kosova Vjosa Osmani zatražila je od lidera Francuske i Nemačke da intenziviraju proces dijaloga za normalizaciju odnosa sa Srbijom, na samitu Evropske političke zajednice u Pragu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.