Vinćenco Graso: Kosovo je bezbedno uz KFOR

Izvor: B92, 05.Maj.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinćenco Graso: Kosovo je bezbedno uz KFOR

Vinćenco Graso, portparol KFOR-a u izjavi za "Novosti“ ističe da "nema razloga za zabrinutost" zbog najavljenih probi raspoređivanja trupa na Kosovu.

Upitan ima li razloga za najnovije aktivnosi KFOR-a, koje su najavili u subotu uveče, portparol ove vojne misije na Kosovu istakao je da je situacija i dalje pod kontrolom bez znakova mogućih pretnji.

"KFOR vežba da bi uvežbao kretanje i procedure kako bi bio spreman da ispuni svoju misiju, odnosno da garantuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bezbednost i sigurnost svim ljudima na Kosovu. Sve jedinice KFOR-a učestvuju u ovim vežbama. Vežba je normalna aktivnost koju svi vojnici obavljaju širom sveta", dodaje Graso i ponavlja da je prisustvo KFOR-a je jasan znak sigurnosti i ljudi treba da se time osećaju bezbedno.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Graso: Kosovo je bezbedno uz Kfor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2019

Portparol Kfora Vinćenco Graso izjavio je da povodom najnovijih aktivnosti Kfora nema razloga za zabrinutost i da je situacija i dalje pod kontrolom, bez znakova mogućih pretnji...On je to rekao za Večernje novosti povodom najavljenih aktivnosti te misije na Kosovu..."Kfor vežba da bi uvežbao kretanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.